За събитието

За пета поредна година Друпал обществото България ще има възможността да се събере за 2 дни нетуъркинг, споделяне на знания и опит и допринасяне към проекта.

Къде и кога

Събитието ще се проведе на 14 и 15 януари в Аулата на Технически Университет София, Филиал Пловдив​​.

Друпал Камп Ден 1

На 14 януари ще бъдат проведени редица презентации за Друпал начинаещи и професионалисти. Програмата е отворена и включва сесии за програмисти, фронтендъри, дизайнери и предприемачи и завършва с нетуъркинг и парти.

Код Спринт Ден 2

Желаещите да допринесат за Друпал проекта или за добра кауза могат да се включат на 15 януари. Заедно ще създадем Друпал модул, който е необходим за по-масовата употреба на Друпал в България – Код спринт или със създаването на проект за добра кауза с помощта на Друпал – Програмиране за кауза.

Нашата цел е да дадем своя принос към Друпал и общността. Денят представлява обучение с писане на код лице в лице и напътствия от опитни професионалисти. Ще се учим да програмираме, помагаме и допринасяме към Друпал.

Билети

Билети могат да бъдат закупени от през сайта на събитието

Как да се включа

Може да се включите в събитието като:

  •  участник – като закупите билет за Друпал тренинг или за Камп ден
  • доброволец – и ни помогнете с организацията в самия Камп ден
  • лектор – като предложите сесия, която да проведете на Камп деня
Какво следва?

През следващите седмици ще обявим допълнителна информация за събитието, каузите и интересни лектори.

Екипът на Фондация Друпал България работи усилено за популяризирането на събитието. Затова ни пишете, ако имате желание да помогнете на събитието като наш спонсор.

Следете ни

Следете в нашата Facebook страница, за да сте добре информирани за събитието, което подготвяме с ентусиазъм за четвърта поредна година.